Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Uw Partner In Onderhoud

Bedrijfsprofiel


Een onderneming heeft twee belangrijke doelstellingen: de continuïteit van het productieproces verzekeren en zich concentreren op de core business.

Sinds 2003 is Chaintec Operational Solutions de aangewezen partner om deze doelstellingen te verwezenlijken door het aanbieden van ervaren specialisten die een brede waaier aan technische activiteiten voor kortere of langere termijn over kunnen nemen. Chaintec Operational Solutions heeft een aantal troeven die het bedrijf een substantiële technische voorsprong geven. Een ervaren equipe op alle niveau’s in diverse technische onderhoudsdomeinen.
Actief in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.
Ervaring en expertise in o.a. de pharma, voeding, luchtbehandeling, chemie, brouwerij, bottelarij, automotive, etc.

Lid van Bemas – VCA-gecertifiëerd

Onze diensten

Outsourcing

Voor een korte of lange periode plaatst Chaintec Operational Solutions zorgvuldig geselecteerde en ervaren technici in het bedrijf om onderhoud van de machines en technische installaties te verzorgen.

Consulting

Een geactualiseerd onderhoudsplan is geen overbodige luxe. Chaintec Operational Solutions is gespecialiseerd in het onderzoeken en in kaart brengen van de actuele onderhoudsnoden en in het adviseren en opstellen van het materialenplan of van een totaal onderhoudsplan, inclusief TPM en dagelijkse checklijsten.Kwaliteit en praktische bruikbaarheid zijn hier de maatstaven.

Verhuis & installatie

De lay-out van het productieproces moet in vele gevallen flexibel zijn en dient soms aangepast te worden aan de actuele nood of opdracht. Chaintec Operational Solutions demonteert machines, montagelijnen en installaties, bouwt ze opnieuw op en zorgt voor het in bedrijf zetten ervan. Op die manier blijft het eigen personeel van het bedrijf inzetbaar in het productieproces en gaan er geen kostbare uren verloren.

Assistentie projecten

Timing en heropstarten van de productielijn is van cruciaal belang. Chaintec Operational Solutions stelt haar vakbekwame medewerkers al dan niet tijdelijk ter beschikking op maat van het project en volgens de vraag van de klant.